team-slider1

Къщи, офиси, гаражи – няма какво да ги уплаши!
Складове и магазини – атакуват те с машини.
Защитават си реда докрай, а паролата е Strive!

Пак оплели сте конците, някой трябва да почисти
И за да няма инфекция , ще ви трябва дезинфекция.
Не, не цапайте ръцете, а на Strive се обадете!

Плотове и душ кабини, печки, щори и витрини...
Ще изчистят от следите и без улики ще спите.
Не, не цапайте ръцете, а на Strive се обадете!

Премахнете следите, без да се хабите,
няма да сгрешите!
Оставете го на Strive!

_VHG3887-copy

Зад името STRIVE стоят "белите гангстери" на професионалното почистване - креативни млади хора с творчески нюх, които разчистват всичко
мръсно по пътя си, в името на една по-чиста обстановка.

Но кой е инициаторът?
Неговото име е Николай Димитров – име, което звучи твърде познато, нали? Особено на футболните фенове.

Николай Димитров или Хичо е име, което се свързва със славните години на „Левски“ и с настоящия ни национален отбор.

Хичо започва с тренировките още от 7-годишна възраст. На 13 започва в юношеския отбор на „Левски“, а през 2003-та подписва договор с тях. На 19 вече играе в Шампионската лига и сбъдва мечтата си със световни изяви на терена. През 2016 г. подписва с руския отбор Урал, Екатеринбург, където играе и до днес.

 

Но това не е всичко. На терена се появява поредното предизвикателство за младия спортист с авантюристичен дух, свикнал да живее за победата. А именно – STRIVE!

Сферата на почистването е негов избор именно, защото е често подценяван сегмет в бизнеса. А Ники обича предизвикателствата!

Друго предизвикателство за него са човешките взаимоотношения, които оформят духа на екипността. Той умее както с топката, да жонглира с човешките взаимоотношения и изграждане на ценности в една общност. Именно това е най-голямото му предизвикателство за STRIVE – под това име да събере отбор от млади професионалисти, които не само да оставят чистота в дома или офиса, но и в новите изградени човешки отношения помежду си и с клиента.

Концепцията за професионалната фирма за почистване, която е новият бизнес на Николай, е събира в едно личните му ценности – изграждане на доверие и приятелство, оценяване на желанията и качествата на служителите, вяра в човешкия потенциал.