loader image

 

Почистването на тоалетното помещение е задача, която често се отлага, но е от съществено значение за здравето и самочувствието на домакина. Ако тя не е достатъчно добре хигиенизирана не само, че изглежда зле, но и прогресивно нарастващите неприятната миризма и развъждане на микроби са гарантирани. Макар и да не е много приятна задача, крайният резултат със сигурност си заслужава. Ето няколко лесни стъпки, които да приложите:

Подготовка – препарат

Напръскайте тоалетната си с универсалния препарат за почистване отгоре надолу, покриващ всичко от резервоара, двете страни на капака и седалката, външната купа и основата. Оставете няколко минути. Използвайте и специален препарат за вътрешните ръбове.

Следваща стъпка – търкане

Идва ред на „най-приятната“ част – търкането. Започнете да бършете чистата тоалетна чиния, като започнете от капака на казанчето и минете към самата тоалетна чиния. Отделете и специално внимание на пантите! Не пропускайте външната и вътрешна страна на капака. За постигане на по-голям ефект при фините детайли – използвайте четка за зъби! Тук е важно да обърнете внимание на всяка извивка и да използвате въртеливи движения. За финал експертите препоръчват да отделите и няколко минути на пода около самата тоалетна, защото и там се натрупват множество микроби.

Пуснете водата

След като сте се уверили, че всичко е достатъчно добре напоено с препарат, а четката е достигнала до всяко тъмно кътче, е време за измиване. Пуснете водата и използвайте краткия интервал за допълнително почистване с четка! Другите повърхности подсушете с чиста гъба! Оставете всичко да изсъхне напълно преди повторни използване!

За да сте сигурни, че всеки път задачата с почистването на тоалетната ще е свършена за отличен, се свържете с професионалистите от Strive и заявете абонаментно почистване!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *