loader image

Коледната и новогодишната лудост приключи – незавсимо дали сте прекарали празниците у дома или извън града, вече е крайно време на върнете реда. На първо време приберете елхата и коледната украса. С това ще разчистите значително пространство. Но все пак има още няколко елемента, на които задължително трябва да обърнете внимание:

Хладилник

Понякога е удивително колко храна успява да побере един хладилник, особено по празниците. Като за начало – прегледайте добре дали няма забравена храна или остатъци от обилните обеди и вечери, които сте забравили да изхвърлите. Същото важи и за такива с изтекъл срок на годност вследствие на презапасяване. Най-добре е да извадите всичко и да изчистите всички отделения – какво по-добро начало за нови кулинарни предизвикателства?

Килими

Винаги има поне няколко петна от килими, които магически се появяват след празниците! За жалост рядко ги забелязваме навреме. След празниците има време за внимание към детайлите. Така че можете спокойно да се погрижите за вашите подови настилки – почистване и полиране, за което може да се доверите на професионалните бели гангстери на професионалното почистване.

Прах по неподозирани места

Покрай празниците най-вероятно сте посрещали гости, размествали сте, украсявали сте и сте се затрупани с излишни вещи. След като приберете всички декорации и изхвърлите ненужните вещи, почистете с особено внимание рафтовете във всекидневната и тези в кухнята. Сега е моментът за допълнително освежаване на мебелите – фотьойли и дивани. Започнете новата година НА ЧИСТО!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *