loader image

Удоволствието от грижата към домашен любимец е безспорно. Доказват го и много проучвания. Пример е едно такова от тази година, на специалисти от университетска болница в Бърно. В него става известно, че собствениците на кучета страдат по-рядко от болести на сърцето.

Но всеки нов член на семейството, било той и четириног, изисква и повече усилия за поддържане на жилището. Ето кои са най-честите проблеми, с които трябва да се преборим:

1 Косми навсякъде – дали ще е по килима или по мебелите, борбата с тях е ежедневен ангажимент. Особено ако е по време на смяна на козината. Това може да бъде истинско предизвикателство за нервите на стопаните и не последно място – риск от задръстване на филтри на домашните ви почистващи уреди. Трайно решение има – това са специалистите от Strive,които ще оставят вашата мека мебел и килим като нови.

2.Неприятни миризми – дали ще е от тоалетната на домашния ви любимец или от естествена му миризма, това не е поносимо за всички хора. Въпреки че подобни миризми са много упорити, с помощта на качествени и био продукти, от тях няма да има и следа. За това също се доверете на експертите по чистота

3.Кални петна по пода – разходката навън с любимото куче може да е най-разтоварващата част от деня, но невинаги и прибирането е така успокояващо – особено, ако има следи по пода или стените. Ако на фона на това се добави и ангажиментът за почистване на леглото/купичката му, положението става сериозно.

За да се насладите максимално на съжителството си с домашния любимец, в съчетание с чист и дезинфекциран дом, се възползвайте от сръчността на професионалистите от Strive. Нашият екип дори ще разходи кучето ви, докато си почивате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *