loader image

Във въздуха вече се прокрадва ехото на коледни мелодии, базарите за сувенири вече са факт, организацията на фирмените коледни партита върви с пълна пара….Сняг няма, но е факт, че коледната истерия е зад ъгъла. А Коледа няма как да е истинска без уютен, чист, подреден и украсен дом, готов да посреща гости.
Но първа стъпка преди да извадим кашоните с коледни играчки, да намерим място за елхата и да подновим покривките, е основното предколедно почистване. Тук на помощ идват професионалистите от Strive, които ще ви спестят доста време, в което може да избирате коледни подаръци, например!
Основните елементи на този тип почистване са:
• Основно измиване прозорците и изпиране на пердетата, които ще са една перфектна основа за висящи елементи от украсата ви.
• избърсване на прах по шкафовете и етажерките, на които спокойно да подредите своята декорация.
• да изчистим килимите, дивана и фотьойлите, за да се освободи място за красиви коледни възглавнички, които ще останат там поне месец и на които все по-често ще релаксираме
• почистване на осветителните тела – тяхната изправност е задължителна за всеки дом, особено, когато гостите са непрекъснато в проект. А за пространството около камината помислихте ли?
• на последно място, но не и по важност, е кухнята – арена за всички вкусотийки, предназначени за върволицата от приближаващи празници – тя трябва да е абсолютно изрядна във всеки детайл.
Насладете на основно почистен и спретнат дом без излишно напрежение преди празниците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *