loader image

Професионалното почистване е за мързеливите!

Това е основното усещане на повечето жени. Но професионалното почистване не е само за мързеливите, то и за хората, които нямат никакво време и чрез  абонаментен план, ще се спестят повече от 24 часа чистене в месеца! Защо не си купите малко време? Пък вие преценете дали да го оползотворите за някаква нова активност или за напълно здравословен и заслужен мързел!

 

Това е скъпа прищявка!

Според английско проучване, ако съберете бюджета си за всички препарати и пособия, които са нужни за година, за същите средства може спокойно да наемете абонаментно почистване за дома си. Не само, че отново ще сте в рамките на разумния бюджет, но и ще спестите най-важната валута – време.

 

Да не съм баба аристократка?

Все още този тип услуги се считат само за подбрана „публика“. Не е нужно да си от стар род от пъпа на София, за да спестиш време и усилия. В Лондон 1/3 от хората използват такива услуги, което със сигурност не обхваща само Бъкингамския дворец. Времето в метрополисите е скъпо и хората са готови да го изразходват далеч от домашните задължения.

 

Какви препарати ще вкарат в дома ми?

Е, ние от Strive имаме отговор на този въпрос – само екологично чисти препарати без химикали, които могат да изперат дори килима ви, без да има нужда да се мести. Няма да се притеснявате за домашния си любимец и неговото здраве, а приятният аромат се отделя с месеци при пряка слънчева светлина.

Не ги познавам тези, за да ги пускам в дома си

Нормално е човек да се притеснява някой да влезе в дома му, но ние от Strive правим това с голямо внимание към детайла и целта ни е нашето присъствие да донесе само радост и спокойствие на клиентите. Ще разведем кучето ви, ще ви направим масаж и ще измием колата ви, а вие само трябва да ни се доверите, че домът ви ще намери най-чистата си форма след нашата намеса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *